Cloud Computing helpt uw bedrijf te groeien, helpt bij het stabiliseren van de kosten en levert robuuste infrastructuur mogelijkheden die mee kunnen schalen in de toekomst.
Met cloud computing kunnen we u een flexibele, veilige en kosteneffectieve IT-infrastructuur aanbieden.

Schaalbaarheid
Cloud services, zoals die van Amazon Web Services, Google Cloud en Microsoft Azure, groeien met u mee op het gebied van opslag, bandbreedte, gebruikers en variatie in web-applicaties en web-services. Dit zorgt ervoor dat u nooit meer betaalt dan waar u onderneming op dat moment behoefte aan heeft.

Omdat de web infrastructuur automatisch op of neer kan schalen wordt er altijd voldaan aan de eisen die uw website, webshop of apps stellen aan de onderliggende infrastructuur.
Dit betekent dat pieken opgevangen kunnen worden wanneer dat nodig is en dat u nooit voor verrassingen komt te staan wanneer zich plots een sterke stijging van gebruikers voordoet.

Back-up, archivering en Disaster Recovery
Ondernemingen hebben een back-up systeem nodig voor hun IT-omgeving om redenen zoals het mogelijke maken van operationele recovery, de bedrijfscontinuïteit te waarborgen, om zich te beveiligen tegen internet-criminelen en om juridische en fiscale redenen.
Vanwege schaalvoordelen beschikt u in de Cloud over een back-up en recovery-infrastructuur die minder complex, eenvoudiger te beheren en kosten-effectiever is.

Kritische bedrijfsprocessen vereisen een Disaster Recovery infrastructuur.
Door automatische back-ups van servers en de mogelijkheid om nieuwe virtuele servers in enkele minuten op te starten in de Cloud, kunt u hierin voorzien

Infrastructuur
Wij helpen u bij het opzetten van uw zakelijke infrastructuur in de Cloud en het berekenen van de nodige capaciteit en, wanneer daar behoefte aan is, het beheer en de controle daarvan.
Door uw infrastructuur te verplaatsen naar de Cloud, kunnen wij u bedrijfsvoering kosten-effectiever en uw infrastructuur schaalbaarder maken, waardoor u uw bedrijf toekomstvast maakt.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek.